Jeśli jesteście nieco starszymi graczami i byliście w jakiś sposób związani z ligą
Polish Clan League, to być może kojarzycie serie audycji radiowych zorganizowanych przez PCL w latach 2006-2007. Audycje te, nazwane
PCLeXpress emitowane były na żywo co tydzień w niedzielę o godzinie 20:00 w nieistniejącym już radiu eXtreme. Mogliśmy dowiedzieć się z nich co słychać na polskiej i zagranicznej scenie PvP, usłyszeć kilka pozdrowień, a także pośmiać się np. w kąciku Pozdro & Poćwicz czy W krzywym zwierciadle. Omawiane były różne osoby ze świata PCLa i generalnie można było się fajnie pośmiać
Jako że wszystkie odcinki PCLeXpressu zalegały u mnie na kompie przez kilka dobrych lat, uznałem, że warto w końcu upublicznić je i wrzucić na YouTuba. Ze względu na prawa autorskie musiałem wyciąć piosenki, które często bywały odtwarzane na życzenie słuchaczy.
Jeśli zatem jesteś starym wyjadaczem z D2, to możesz za pośrednictwem PCLeXpressu przypomnieć sobie stare czasy, a jeśli jesteś świeżakiem, to może warto spędzić chwilę przy którymś z nagrań i poznać jak to wszystko wyglądało 6 lat temu.
PCLeXpress prowadzili: Maniek, Prof, Ruf, Heszu.
Póki co wrzuciłem tylko kilka odcinków, każdego dnia będę uploadował następne
Link do playlisty: http://www.youtube.com/playlist?list=PLM0R17jD7NKdxThnZUxEZp46A3onm_eCoPCLeXpress #1 (Maniek): PCLeXpress #2 (Prof): PCLeXpress #3 (Ruf):