Vip, w soobte rozmawialismy o kims z GoD, kto siedział ;pnick mi się przypomniał - KAPO!
Quote from: KoM on March 28, 2012, 17:18:11 pm Vip, w soobte rozmawialismy o kims z GoD, kto siedział ;pnick mi się przypomniał - KAPO!rozmawialem kiedys z kapo, po jego powrocie na bn
a gra nazywa się Masakrator
Quote from: idid on March 28, 2012, 17:47:56 pm Quote from: KoM on March 28, 2012, 17:18:11 pm Vip, w soobte rozmawialismy o kims z GoD, kto siedział ;pnick mi się przypomniał - KAPO!dokladnie pamietam ze powiedzial mi tylko ze nie bylo go dawno bo tam skad wrocil nie bylo internetu, dopiero ty vipek uswiadomiles mnie ze chodzilo mu o pudlo ; )rozmawialem kiedys z kapo, po jego powrocie na bn masz na mysli po jego wysciu z pierdla?
Quote from: KoM on March 28, 2012, 17:18:11 pm Vip, w soobte rozmawialismy o kims z GoD, kto siedział ;pnick mi się przypomniał - KAPO!dokladnie pamietam ze powiedzial mi tylko ze nie bylo go dawno bo tam skad wrocil nie bylo internetu, dopiero ty vipek uswiadomiles mnie ze chodzilo mu o pudlo ; )rozmawialem kiedys z kapo, po jego powrocie na bn
Maniek pamiętam to. Kapo nie wiedział, że opierdala zioma z klanu Potem go wsadzili.