Wytatuowales sobie nos na lydce z tego co pamietam, czy sie myle ?
ja w czwartek na następną sesję lecę i robię zewnętrzną część przedramienia prawej ręki, potem jeszcze ze 2 sesje i prawy rękaw gotowy.
Quote from: Biohazard on April 08, 2012, 14:49:11 pm Quote from: Mysza on April 06, 2012, 18:59:51 pm planuje zrobić sobie od dawna, ale nie mogę się zdecydować ani co do miejsca, ani co do wzoru...walnij sobie na czole LOL !będzie do Ciebie pasowało jak ulałSpier*****, olewam cie
Quote from: Mysza on April 06, 2012, 18:59:51 pm planuje zrobić sobie od dawna, ale nie mogę się zdecydować ani co do miejsca, ani co do wzoru...walnij sobie na czole LOL !będzie do Ciebie pasowało jak ulał
planuje zrobić sobie od dawna, ale nie mogę się zdecydować ani co do miejsca, ani co do wzoru...
nie chce byc niemily ale wkleje ino to co mi przychodzi do glowy : http://www.google.pl/search?q=tribal&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=0JqET-HWLMrA0QXsyJzABw&biw=1280&bih=861&sei=45qET8zrFsWxhAfyvfW2CA
Quote from: Heszu on April 09, 2012, 09:59:40 am ja w czwartek na następną sesję lecę i robię zewnętrzną część przedramienia prawej ręki, potem jeszcze ze 2 sesje i prawy rękaw gotowy.gieb pic potem!