Witam.
Sprawa wyglada odrobine dziwnie i zawile ale postaram sie to w miare czytelnie wyjasnic
Mianowicie zapomnialem hasla do starego kontra ( tego z ktorego obecnie pisze ) jak z reszta mozecie pewnie sprawdzic logowalem sie ostatnio kilka miesiecy temu.
I teraz tak, probowalem zalozyc nowe konto, metoda prob i bledow udalo mi sie to zrobic na login- Xavier1C. Zarejestrowalem je na innego maila niz to konto i aktywowalem. Po aktywacjii zalogowalo mnie na stare konto. Noi wszystko byloby fajnie gdybym mogl zmienic haslo na starym koncie tylko zeby to zrobic musze je znac ~~
I teraz moje pytanie brzmi co mam dalej z tym faktem zrobic? Bardzo mozliwe ze nie bede mogl sie zalogowac ponownie wiec przy okazji prosilbym o podeslanie ewentualnej odpowiedzi rowniez na jeden z dwoch maili ktore podalem przy rejestracjii. Sprawa o tyle zrobila sie dla mnie palaca ze mialem szczera chcec zapisac sie do ligi, ale co w tej chwili oczywiste mam maly problem z logowaniem sie i rejestrowaniem na waszych stronkach ktore sa zdajsie powiazane
Pozdrawiam