nie wiem, cartvana musicie sciagnac;~)
Jestem Panowie na swoim miejscu
.
Co do pomysłu reaktywacji, jak najbardziej zrodził się już jakiś czas temu ... Tutaj podforum SoGT może narazie stać, niemniej jednak serdecznie zachęcam do odwiedzania naszej starej pomarszczonej (wciąż po dziś dzień "w budowie") strony:
www.sogt-clan.loonar.pl oraz na nasze forum
www.sogt-clan.loonar.pl/forum . Co do forum to zaraz tam porobię jakieś generalne porządki, żeby to jakoś wyglądało że szykujemy się do reaktywacji czyli poukładam działy. Na stronie może w najbliższych dniach też troszkę poprawie działów, ale
na ten moment zajmiemy się zbieraniem wypowiedzi starych członków co do formowania szeregów klanu. Z tego tytułu jak wspomniałem zapraszam takich zdecydowanych i chętnych do odbudowy członków na forum klanu SoGT. Pogadamy tam o wspólnych celach na najbliższe tygodnie, o dostępności i możliwościach każdego z czasem (bo pewno każdy z nas ma już po 20+ jak nie 30+).
Niemniej jednak, bardzo bym chciał żeby nam się udało coś zacząć działać, więc ja się podpisuję jako "stary" master SoGT do tego żeby zacząć oficjalnie na potrzeby Diablo 3 podnieść z popiołów ten klan do nowego życia.
Edit: Temat na forum klanu SoGT dot. reaktywacji:
http://sogt-clan.loonar.pl/forum/viewtopic.php?p=7785#7785