Od jakiegoś czasu tylko uwagi w stosunku do mnie, uśmiechy, prowokacje i przekleństwa od Raditz-AZM-.
Na nic więcej Was nie stać.
Dajcie mi jeden powtarzam jeden argument, że to co pisze nie jest prawdą.
Wyzywacie od trolla, krytykowaliście mój turniej na VC, że jaki on nie był.
Wszyscy na turnieju się dobrze bawili nagrody rozdane.
Na filmach widać - uwaga po to abyście znów nie trolowali.
Ile cały AZM napisał złego o moim turnieju.
A sam znów nie umiał go zorganizować.
Bez zemnie AZM nic nie umie zrobić. Szkoda, że nie pomogłem przy wojnie Polsko Ruskiej, bo pewnie i to doszło by do skutku.
A jak Pan Arcon-AZM organizował turniej z GerrardDiablo i okazało się to kompletnym niewypałem po raz kolejny od AZM, to wszyscy cicho siedzą. Nawet widać, na głównej stronie d3cl.com, że turniej był organizowany i znów się nie odbył.
Za co się AZM nie wezmie to zepsuje.
Podsumowanie:
Weźcie się cały AZM ogarnij.
Albo dajcie mi choć jeden argument, że w tym co pisze jest coś nieprawdziwego.
Zacytujcie mnie, gdzie skłamałem, gdzie się pomyliłem, gdzie napisałem nieprawdę, a sam się wycofam z Diablo 3.
Bo na chwile obecną jesteście idiotami do kwadratu, chyba że przytoczycie choćby jeden cytat, gdzie coś napisałem co nie było zgodne z prawdą.
TYLKO ARGUMENTY.
P.S.:
Raditz-AZM-
"
Szpiegowac? Ty kurwa debilu, straciles kontakt z rzeczywistoscia, to nie jest II wojna swiatowa, my nie mamy tajemnic zagrazajacych ludzkosci, a ty nie jestes w wywiadzie, kurwa to tylko gra! Czlowieku ty sie lecz.
"
Ale z Ciebie debil, ty jesteś ułomny, zobacz co napisałeś, a co sami Wy mi napisaliście na własnej stronie WWW:
http://www.katmpbsoft.pl/azmmalce.png- współczuje Twojej kobiecie, jak w ogóle ją masz, o dzieciach nie wspominając (jeszcze z moich podatków będę ich zasilał).