Ja się nie czepiam, że nie masz klanu tylko to TY pisałeś o swoim zajebistym klanie, który podobno masz w WoT'cie.
Człowieku założyłem w WoW swój klan.
Mój klan liczy 30 dobrych graczy, których szukałem przez ponad miesiąc, jak masz choć zielone pojęcie jakie to trudne to sieć cicho.
Mój ja mam prawie wszystko i szukam nowych wyzwań. Klan z 30 osobami odnoszącym sukcesy do duży sukces, i niech Twój świat skończy się kręcić w okół diablo 3.
Dobra, już mi się nie chcę kontynuować tego monologu. Niestety "rozmowa" z tobą jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, sorry nie dam się sprowadzić do twojego poziomu, bo jutro mi napiszesz, że chcesz duela na D3@HC o 24:00 w sylwestra.
Masz swój świat i sobie w nim tkwij.
Nie pozdrawiam.
Klan się rozwija - było już tak z katem wiele razy krzyczał nik nie wierzył. Przyzwyczaiłem się do tego.
Nie jestem wstanie Ci teraz tego udowodnić co do klanu - było już tak wiele razy że nie byłem wstanie udowodnić, ale po czasie to wychodziło.
Zaczekaj z 6 miesięcy i to wtedy też wyjdzie.
Ja zaczekam 6 miesięcy.
Tylko najgorsze będzie to do tego też się przyzwyczaiłem, że potem Ty znów coś wymyślisz i zapomnisz o tym poscie.
Karuzela się kręci.
Mam proźbę.
Znajdź mi moje posty z przed 1,5 1 i pół roku gdzie tak nie było.
A osobiście oświadczam wszystkim na forum - usuwam wtedy swoje konto z d3cl.com. - mogę to nawet zrobić dzisiaj