Katas jest ok.
Monk i dh może mieć perme.
Ponton - do rzeczy.
Ustalacie zasady podoba mi się to.
Ale - tylko co zrobicie z legendarnymi gemami, które wchodzą w patch 2.1.
Potem będzie patch 2.2 i tak w kółko, a wiadomo że karuzela teraz tam bardzo szybko się kręci.
patch 2.1 - jest gem co daje petą nieśmiertelność - jak sprawdzi się to na fetyszach w pvp - to sam sobie odpowiedź.
Zasady i tak obojętnie jakie się ustali doprowadzą do dominacji jednej klasy - tak jak to było z Barbem.
Po drugie: W chwili nie wiadomo kiedy to nastanie, ukazanie się tych wymarzonych aren spowoduje że d3cl.com nie będzie istnieć w sensie pvp - bez u razy nie o to chodzi.
Po trzecie zasady odstraszą graczy i nikt nie będzie grał.
W pierwszej edycji ligi - bez zasad 350 gracz
z zasadami druga edycji 65 graczy.
Po czwarte zasady dla kogo. - dla kata aby zginął.
Jest nas załóżmy 10 (nie więcej) co się znamy i lubimy.
Myślę że znalazłoby się jeszcze 10.
to cała europa i na tym koniec.
Po ostatnie:
Problem nie leży w zasadach, że na moim ukochanym d3cl.com gra tak mało osób.
Problemem jest to że ta 10(20) odstrasza innych graczy i się po poprstu boją grać.
W deadmatch semi-final grałem ja i zelgo i ktoś tam jeszcze, gracz wyszedł z gry i powidział nie mam szans nie gram.
"Wymyślimy zasady i Kat znów coś wykombinuje. Mam alternatywe poważnie - ale z dystansem."
Pytanie do Maga - czy ty naprawdę myślisz, że zasady przyciągną graczy do d3cl.com.
Nie nadal będzie nasza 10 lubiących się graczy i nic się nie zmieni.
Rozmawiałem z wieloma graczami na PTR z USA i Chinalami i Japańcami.
I wszyscy jasno mówią nie ma pvp.
Tu też jest pusta a było ostro:
http://www.viciouscattle.com/forum/forum-57-1.htmlArcon jakieś pół roku temu powiedziałe mi jedne słowa.
Nie wieżyłem mu ale było to prawda.
"
ArconAZM: Czy ty myślisz że jak sobie kupiliśmy itemy i teraz ich nie bedziemy mieli w RoS to będą gracz dobrzy pvp. Nie będą bo nie mają doświadczenia.
Kat: Bzdura będą i my nie będziemy istnieć, bo farmerów jest 1000-siące a pvper mało.
"
Fakt i tu się pomyliłem.
P.S.: Trochę się na mnie zdenerwowaliście, że nie zginąłem ani razu w deadmatch nawet życie nie spadło mi o 1%. - koniec.