Quote from: Damx on April 02, 2012, 18:03:14 pm Quote from: DaBlack on April 02, 2012, 17:49:52 pm Damx, Ty to akurat marny jesteś =] Nawet Mag Cie przegonił.bo widzisz, ja nigdy nie gonilem za licznikiem postow, po prostu lubilem sobie pospamowac z inteligentymi ludzmi ktorzy wiedzieli co to jest dobry spam .. niestety nie znajdujac tutaj takowego towarzystwa - nie zamierzam nakrecac licznika, bo nie widze i nigdy nie widzialem w tym sensu - w przeciwienstwie do ciebieWidzisz, ja też nie kręce licznika tylko po to żeby kręcić. Ja się przy tym bawie, jak nie mam co robić i się nudzę.
Quote from: DaBlack on April 02, 2012, 17:49:52 pm Damx, Ty to akurat marny jesteś =] Nawet Mag Cie przegonił.bo widzisz, ja nigdy nie gonilem za licznikiem postow, po prostu lubilem sobie pospamowac z inteligentymi ludzmi ktorzy wiedzieli co to jest dobry spam .. niestety nie znajdujac tutaj takowego towarzystwa - nie zamierzam nakrecac licznika, bo nie widze i nigdy nie widzialem w tym sensu - w przeciwienstwie do ciebie
Damx, Ty to akurat marny jesteś =] Nawet Mag Cie przegonił.