Zaprzeczam, zreszta Diablo 2 w oczach wielu graczy Diablo 1 tez było kiepskie, a wszyscy wiemy jak sie to skończyło, poza tym nie da sie zadowolić każdego. Powiem tak, na fl mam z 80 osób, grać przestały 3 z nich ( czyli Dablack, mój jeden kolega, ktory nie gra od paru dni i Hubi, ktory chyba sprzedał konto, na pvp moze wróci? ). Reszta gra, cześć na pewno tez narzeka, ale twardo grają i pewnie większość z nich bedzie grać aż do wyjścia pvp. A co potem? Coz, jeżeli pvp bedzie kupowate, to moze i ja zawiesze serie Diablo na kołku i w wolnym czasie bede grać np w GW 2, Lineage eternal albo Elder Scrolls Online ( wiem, ze to inne gry, ale tez mogą mi przypaść do gustu, a na większe granie w 2 gry na raz czasu nie mam ) . Jednak nie ma co kreslic czarnego scenariusza, mam nadzieje, ze pvp bedzie dobrym funem, dobra rywalizacja i przede wszystkim da D3CL pole do popisu i chyba tak bedzie, a póki co wkrecilem sie w farmienie i upgrejdowanie mojego barba i DH, powoli budując tez chara na hc, a przy tym zarabiając pare ładnych euro i złotówek
Ot cała historia z mojej strony.