wyjawie Ci pewien sekret:
ani prostanol, ani wydukanie z siebie raz na ruski miesiąc "żal i ból dupy", nie spowoduje ożywienie tego forum
nie wiem ile w/g Twojego kalendarza trwa ruski miesiąc :/
ja na tym forum jestem codziennie i codziennie mam nadzieję że ludzie wróca i coś się zacznie dziac (sprawdz możesz to zrobic) i jak się już czepiasz to lepiej wybieraj
moja ilośc postów nie wzięła się z kosmosu PANIE ADMINISTRATORZE
nawet Twoi "nadworni spamerzy" mogą mi buty czyścić
Ale z jednum masz rację to nie jest poziom bólu i zalu to jest poziom ... "kopanej reprezentacji"
No tak zwracam honor, jesteś bardzo aktywnym użytkownikiem, szkoda, że większość twojej "twórczości" ogranicza się do postów "1szy" oraz "2-gi" w topicu, który znajduje się gdzieś w dalekich czeluściach tego forum. Żeby nie było, że jestem niewdzięcznikiem: to składam Ci wielkie podziękowania, za twoje poświęcenie oraz wkład wniesiony w rozkręcaniu i utrzymywaniu przy życiu tego forum.
Dziękuje również, że przypominasz mi jak ważną funkcję dzierżę na tym forum, bardzo, ale to bardzo łechta to moje e-EGO !
Damx, nie smutaj, niedługo wyjdzie dodatek do Diablo i wszystko się zmieni na lepsze. Wszyscy tu wrócą, będziemy wiodącą organizacją zrzeszającą prawdziwych hardcorowych graczy PVP... Będą turnieje, ligi, pojedynki na najwyższym światowym poziomie, będzie się działo !
oh wait...