widzisz drogi dabi, moja firma nie bierze wszystkich w swoje szeregi, a to znaczy ni mniej ni wiecej - ze nie kazdy sie nadaje .. przykre jest burzyc twoj maly swiatopoglad - ale przeciez ekstremista polegajacy na sile powinien faworyzowac policje.. hmm, wiec widze u ciebie cos co mozna nazwac niespojnascia myslowa o,o
1) "Twoja firma" - raczej firma zatrudniająca w dużej części ludzi prosto z ulicy.
2) "ekstremista..." i "niejasność umysłowa" - Ty masz naprawdę bardzo okrojony światopogląd oparty tylko na stereotypach nie mających nic wspólnego z rzeczywistością.
A teraz kwintesencja Twojej ograniczonej inteligencji (nie masz nawet pojęcia jakie znaczenie mają wypisywane/wypowiadane przez Ciebie słowa) :
jezeli mowisz w takich pojeciach to pewnie masz do tego jakies konkretne podstawy ktore uwidaczniaja sie w moich wypowiedziach .. ciekaw jestem ( choc moze nie do konca ) twojego pogladu na to, choc wynajdowania sloni w skladzie porcelany pewnie jest twoim malym asem w rekawie =)
Ciekawi mnie co ma słoń w składzie porcelany, i do tego WYNAJDYWANY! =] do mówienia o pojęciach i asa w rękawie...
Konkludując, zamknij mordę/rozjeb sobie klawiaturę/ bo pierdolisz już takie głupoty, że każdy kolejny post całkowicie Cie pogrąża w odmętach skrajnego debilizmu.