Dobrze juz siedziec w temacie. Mowilem Ci Mnich ze nie ja kasowalem Ci posty i ze nie czytalem tego wczesniej.
Bawi mnie podejscie niektorych ludzi do tematu ktorzy albo nie maja pojecia w ogole o nim albo sa ewidentnie stronniczy.
Ci co mnie znaja wiedza ze jestem dosc ekspresyjny ale to nie oznacza ze mam wtedy klapki na oczach. Wiem ze kilka osob ma do mnie zal o jakies tam decyzje odnosnie turnieji zapewne ale pretensje do siebie jak sie nie przestrzega zasad.
Anyway ten caly Sebath SAM Z WLASNEJ WOLI sie podjal zadania pomagania nam na PCL, ok dostal range admina ALE FORUM, nie ligi a to zupelnie 2 rozne swiaty, zaczal naduzywac swojej "wladzy" sam sie awansowal a to co robil na turniejach (zazwyczaj kiedy dostawal po dupie) przechodzilo ludzkie pojecie. To ze jestem szczery i bezposredni dalo sie zauwazyc przy rozmowach on vs ja prowadzonych w wielu miejscach. To jak sie odplacil nam owy pan haker bylo ponizej pasa i zenujace po calosci. Osobiscie chcialem sie go pozbyc jak najszybciej z ligi i dopialem swego, bo naplywalo duzo skarg na niego a jego funkcje moglismy przejac jako sedziowiem wtedy z chlopakami.
Nie bede dalej pisal co i jak bo to jest po prostu temat ujmujacy, Tak jak Ajan napisal wszystko bylo.
I szczerze bez zadnej falszywej szczerosci chce powiedziec, iz stwierdzenie ze bylem zlym adminem i ze nic nie robilem na PCL w swoim czasie ( totalna korozja na scenie ) jest po prostu absurdalne. To ja podpisalem umowe z d2trade i to dzieki tej akcji frekwencja zaskakujaco skoczyla. To ja negocjowalem nagrody na turnieje jak i rowniez ja wprowadzilem mode na info na plakatach o turniejach. Nigdy nie podjalem krzywdzacej decyzji jakiegokolwiek gracza czy teamu, trudniejsze przypadki zawsze konsultowalem z reszta ekipy aby byl miedzy nami constans. Dlatego dziwi mnie zachowanie wlasnie Beda ktorego znam bardzo dlugo, ale wiem co ma mi za zle dlatego nie podejmuje dalej jego tematu. Reszta ktora tak twierdzi pisze to albo z czystej nienawisci do mnie albo z totalnego braku obiektywizmu.
A co do NUBNECa to pragne sie przedstawic, ja jestem Green i wyznam Ci ze wyczuwam sarkazm z Twojego postu ktory dosc jednoznacznie ukazuje Twoje podejscie do mnie. Spoko niechaj tak bedzie skoro musi.