Że co? Id mi udowadnia? Co niby. Ani nie jest sędzią. Ani członkiem komitetu. Ani nie ma dostępu do protokołu. Nieodgwizdany faul? I co, komisja odwołała go? Pośredni? Bo tak napisała gazeta lub komentator powiedział? Przepisy w sprawie wolnych pośrednich: "Taka sytuacja następuje, gdy: bramkarz trzyma piłkę w rękach dłużej niż 6 sekund, zawodnik przez przypadek dotknie piłkę ręką (oczywiście poza polem karnym, inaczej jest rzut karny), golkiper weźmie piłkę w ręce drugi raz po uprzednim wypuszczeniu jej (bez podania do zawodnika), gdy bramkarz złapie piłkę w ręce po podaniu nogą od swojego zawodnika z pola. Dodatkowo sędzia ma prawo podyktować rzut wolny pośredni, gdy zawodnik drużyny przeciwnej podniesie nogę zbyt wysoko."
Chłopaki rozpędzacie się strasznie i powoli zaczyna mnie męczyć tłumaczenie Wam, że "krzywdzenie" nie zaczęło się od tego, że Real stracił punkty i zawodników w meczu z Villarealem. Jak chcecie ja mogę rzucać info z perspektywy osoby przeciwnej Realowi. Co np z golami ze spalonego dla Realu, których wpadło wcale sporo w tym sezonie? Też odwołamy? A rączki Ramosa to rozumiem też wliczone?