Tello jak dla mnie za malo gra. Guardiola wystawia Cuence, ktory jest raczej slabszy albo Pedro, ktory nie dosc ze jest slaby to jeszcze bez formy
Nie bez powodu, jakiś typ z Marcy w artykule tlumaczyl wyzszosc Cuencki nad Tello, argumentujac spelnianiem polecen trenera, a nie spontanicznoscia i lepszym czytaniem gry, zreszta co sie dziwic, nowe pokolenie gwiazd rosnie w FCB
Ustawianie meczy przez sędziów już dawno dla mnie wykończyło piłkę nożną.
Dla mnie, z obecna technologia, to poleganie na ludziach jest skrajnie debilne i az jebie korupcja na odlegosc. Niby jakos tak dziwnie te zle decyzje zawsze (no ok bywaja wyjatki) wplywaja na wynik meczu, no coz za zbieg okolicznosci! Widac jak grube banknoty sie przelewaja, mafija;] Ostatnie spotkanie realu i wszystko na ten temat.
Milan odpadl z pucharu wloch z juve 3-4 grajac w turynie rezerwami, Maxi Lopez (odziwo nie Ibra! ;o) fajna brameczke strzelil, niby fajnie ze powalczyli calkiem no ale nadal ciezko widze to FCBvsACM :/
apropos smiesznych filmow
BOA BOA BOA TENG TENG!, niestety to nie ten mecz ale nie chcialo mi sie szukac bo typ tak ma co mecz xd