O, Rogal. Skoro juz mowa jsp, to od 3, czy tam 2 lat czekam na unlocka i zdjecie paru warnow, 90% bro! Stawialem topiki, zeby mi sciagneli, ale bez skutku, daloby rade cos.z tym zrobic?
Quote from: Hurrdurr on March 16, 2012, 22:16:30 pm O, Rogal. Skoro juz mowa jsp, to od 3, czy tam 2 lat czekam na unlocka i zdjecie paru warnow, 90% bro! Stawialem topiki, zeby mi sciagneli, ale bez skutku, daloby rade cos.z tym zrobic?Jak będziesz tu spamował to ZAPOMNIJ !
Quote from: Biohazard on March 16, 2012, 22:19:24 pm Quote from: Hurrdurr on March 16, 2012, 22:16:30 pm O, Rogal. Skoro juz mowa jsp, to od 3, czy tam 2 lat czekam na unlocka i zdjecie paru warnow, 90% bro! Stawialem topiki, zeby mi sciagneli, ale bez skutku, daloby rade cos.z tym zrobic?Jak będziesz tu spamował to ZAPOMNIJ !vouch + nie wiem co to za typ
przylinkuj
Quote from: Biohazard on March 16, 2012, 23:10:49 pm przylinkujNie moge, bo sa tam tresci wulgarne i boje sie dostac warna.
koleś jesteś pjańszy więc się nie udzielaj kk ?po za tym o jsp truj dupe - liż pałę (Twój wybór) na JSP a nie tu kapiszi ?
"gimbie"
Quote from: Maniek on March 16, 2012, 23:28:07 pm "gimbie" No gimbie, zobacz jak on sie zachowuje Mentalnosc przyglupiego gimnazjalisty, yo.