Quote from: Ryba on April 03, 2012, 14:26:54 pm Xau, Half aka Jarek K, i ten gamoń Sauc grający all time na nld -.-E: ło kierwa, i beton na jednym screenie jeszcze Dobre czasy, Kur masz jeszcze jakieś screeny czy to wszystko już ?Mam trzy litery Swego czasu IHP mocno trzęsło europejską sceną hc. Może nie było to widoczne w rankingach, ale miałem przyjemność grać co nieco z nimi i swego czasu rozwaliła mnie kiedyś jedna sytuacja, gdzie człowiek z IHP, który grał druidem, poprosił mnie o wskazanie losowo chara z rankingu, którego RIP-a chciałbym zobaczyć. Oczywiście wskazałem jakiegoś gościa, który był za mną na rankingu, ale siedział ewidentnie na privach i nie było opcji na kontakt z nim, a co dopiero wejście do tej samej gry z uwagi na ówczesną taktykę ludzi z bmpk, którzy robili jednorazowe konta pod konkretne cele, zdobywając zaufanie i dostęp do priv kanałów i gier. No i następnego dnia wchodzę na BN cały ubawiony tą sytuacją, po czym nagle pisze do mnie IHP_Druid: "Done, check ladder" , a tam koleś wskazany przeze mnie ma RIP-a o_O.
Xau, Half aka Jarek K, i ten gamoń Sauc grający all time na nld -.-E: ło kierwa, i beton na jednym screenie jeszcze Dobre czasy, Kur masz jeszcze jakieś screeny czy to wszystko już ?