"Chodzi o te skille, które sa uaktywniane na jakiś okres, wprowadzimy taki hotfix, ale jednego nie rozumiem, bo wzięło sie to z Waszego casusu - rzucilem na arenie ten battle rage, a jak zmieniłem skilla na berserkera, to efekt zniknął, wiec w czym problem?"
Wygrywałem z przeciwnikiem 3-1 a przeciwnik powiedział, że zmieniłem skill między rundami i wyszedł z gry. Powiedział, że z oszustem nie gra.
Pan Mr.Mag, przyznał mu rację i napisał:
"
Insane ma racje. Taka zmiana skilli jaka przeprowadziles jest niedozwolona. Bedzie to doprecyzowane w regulaminie. Mozesz miec aktywne tylko takie umiejetnosci, ktore mozesz w czasie duela rzucic ponownie. Restart duela od wyniku 0:0.
"
Albo Pan Mr.Mag mysli inaczej, że zmieniłem skill podczas pojedynku - to jest bardzo naiwny, bo skil restartuje się 60 sekund oraz znika poprzedni.
Ale idąc tym krokiem, znajdzie się wielu zawodników którzy to wykoszystają, bo zobaczą, że przegrywają i powiedzą, że ktoś zmienił skile w czasie walki.
JA TEGO NIE ZROBIŁEM i co więcej nawet nie zmieniłem skillu tylko runę do skilu po odbytej potyczce i przed następną rundą. - co można nawet wywnioskować z wypowiedzi przeciwnika.
OK TRZEBA NAGRYWAĆ WSZYSTKIE WALKI. - ALE PANIE ADMINIE TU NAWET NAGRYWANIE NIE POMOŻE.