Witam Wszystkich,
Jestem autorem posta: „SĘDZIOWE”, który jak widać cieszy się Waszym zainteresowaniem.
Postanowiłem założyć drugi wątek podobny ale inny.
Mianowicie tutaj w "SĘDZIOWE 2" - proszę zamieszczać uwagi do sędziów, np.: co się Wam w ich pracy nie podoba, itp.
"SĘDZIOWIE" służą tylko do rozstrzygania sporów między zawodnikami.
"SĘDZIOWE 2" służą do zgłaszania uwag do sędziów.
Moja pierwsza uwaga do sędziów.
Zauważyłem, pewną złą Waszą pracę wynikającą z cwaniactwa niektórych zawodników.
Mogę sobie na takie słowa pozwolić bo zająłem 25 miejsce w lidze: Liga 1v1 D3CL EU (bym był wyżej gdyby nie cwaniactwo nieuczciwych graczy), a w lidze Liga 1v1 D3CL - Barbarzyńcy EU zajmuje miejsce 4.
Więc do rzeczy, dlaczego zawodnicy tacy jak ja którzy zajmują czołowe lokaty mają walczyć tylko z tymi lepszymi, a ci gorsi POMIMO ŻE MOŻNA ICH WYZWAĆ nie odpowiadają na wyzwania i nas lepszych lekceważą.
Wycwanili się i grają tylko ze słabszymi, a tych z czołówki omijają - powinny być walkowery.
Czyli np. zajmuję miejsce 25 i wyzywam kilku gości z miejsc 40-60, bo to mogę zrobić ! -oni w ogóle nie reagują, lub piszą mam inną postać nie gram tą kasą (a się zapisał jako ta klasa), nie mam czasu (a widzę, że ze słabszymi grają), poszedłem na urlop (a zaległych meczy nie rozgrywają), itd.
TO PANOWIE SĘDZIOWE JEST NIE FER.