McP ma 100% racji bo tez grasz dh? pff Jakos Lilith mnie rozjechał 5:0 ^^ trzeba było przyinwestowac w stara natkę jak latała prawie darmo, wiedziałem że będzie dobra i skupiłem ją z ah i później nieźle zarobiłem, ale biedny znawca klasy tego nie przewidział ojej ^^.
Może dlatego, że w Diablo skończyłem grać w czerwcu w miesiąc po premierze mając 2 chary na 60tym i ukończony 2 akt inferno? Jeżeli wtedy grałeś to dobrze powinieneś wiedzieć co było na a2;] Jeżeli w ogóle wyszedłeś z 1szego kanionu...
Wróciłem w połowie stycznia tego roku, kiedy stare natalki latały już w nieco mniejszych cenach niż obecnie.
I fajnie, że podajesz przykład legacy nat, skoro wyraźnie napisałem post wyżej o nowej nat:) Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Ja musiałem kupić cały nowy sprzęt jak przechodziłem z pve na pvp żeby kogokolwiek pokonać.
Nie Ty jeden, z mojego eq do PvE zostało może 30%.
To raczej jasne ze w nowym sezonie 'szefostwo' które gra dh chce ich trochę podrasować, przynajmniej tak wygląda z tych nowych zasad. Wd bez petów, barb bez inspirującej pff...
Jak wyżej: nie masz pojęcia kto ustala zasady i jesteś w błędzie. W teamie ustalającym zasady jest przedstawiciel każdej klasy, a zasady zostaną dodatkowo zweryfikowane przez turniej przed 2gim sezonem.
Czyli rozumiem Green, ze jak zasady zostaną ułożone po Twojej myśli to zaszczycisz nas duelami w których będziesz wygrywał 100% i to będzie super balas (oh sry balance).
Zasady nie mają być ułożone po mojej myśli, tylko zapobiegać abusingowi niektórych skilli przez niektórych cwaniaczków.
Ah i skoro jesteś zwolennikiem zasad popierasz McP? Lol.
Popieram McP z powodu tego co napisałem wyżej.
W ogóle skoro nie grasz to czemu zajmujesz 12 miejsce? Z tym tez powinni zrobić porządek.
Zajmuję miejsce na jakie zasługuję. Gdybym miał wygrane 10 meczy przegrane 0 i wypisał się z ligi rozumiałbym Twoje wątpliwości, ale mam chyba najwięcej wygranych meczy w lidze i 2gie chyba w rozegranych meczach, zatem Twoja aluzja jest zarówno nieprawdziwa jak żenująca, w stylu "rozwaliłbym cię moim prO barbem a ty jesteś wyżej!!11jedenjeden".
Zacząłem grać późno i ciężko się przebić skoro każdy unika i kampi miejscówe.
Wyrazy współczucia, że nie możesz się pochwalić kolegom jak fajny jesteś.
I jeszcze ten smieszny turniej z zeszłego tygodnia, wiedziałem zanim się zaczął, że wygrasz. Ale fakt, jak wyzywam dh mam w głowie (free punkty mehehe ^^) Ale tak to jest papier, nożyce, kamień. Sorry za off ale nie lubię piss and shit jak to mówią w Spartakusie.
I vice versa. Każdy broni swojej klasy więc rozumiem Twoje rozgoryczenie możliwymi nerfami hit&run gry, pozostawmy ustalenie tego ludziom bardziej kumatym od nas.
gl&hf