Ajan, ja nie bylem zniechęcony. Bylem mega nakrecony. Nawet urlop w robocie sobie wzialem z kumplami, zeby cisnąć jak otępiały gimnazjalista na zwolnieniu lekarskim. Niestety, gra nie spełniła oczekiwan i w tym tkwi cała filozofia. Warto dodać, że jak na blizza, jest to strasznie słaba produkcja... żeby nie powiedzieć beznadziejna. Nie wiem co sie z ta firma stala, ze postanowili wydac takie gówno jak bn 2.0, upierając sie przy słuszności tego projektu a na koniec dowalili diablo... Poza rozwaleniem miliona mobów i dingującymi lvlami i paragonami, co ta gra oferuje? Ani community nie ma, bo jak juz wspomnialem, rewelacyjny bn 2.0 nie posiada kanalow (a te rodem z d2 byly swietne - fajnie bylo popatrzec na ludzi z wyzszymi lvlami - sam pomysl stojacych miniatur postaci byl genialny); pvp leży, a dalej juz mi sie nie chce wymieniac, bo 2 rzeczy ktore w glownej mierze sprawily, ze ludzie pokochali diablo, zostaly z gry zwyczajnie wywalone.
Na dobra sprawe, diablo nie oferuje nic wiecej niz MU (poza lepsza grafika), w które mozna bylo grać 10 lat temu.