nie mozna. najwczesniej na poczatku przyszlego tygodnia.
Zelg, Draco co myslicie o banie tych amuletow?
Ciężko jednoznacznie stwierdzić. Obecnie i tak w pvp liczy się DH, Monk i WD reszta to chłopcy/dziewczynki do bicia. Z jednej strony przy banie tych amu zyska najwięcej WD ze swoim hount. Bez tego musi trochę się nakombinować aby coś zabić. Z Pontim testowałem hounta i on zabija tank barba na ignore pain
Z drugiej strony ograniczy to strasznie samego WD. Na FFA wygrywają doty z tego powodu WD ma przewagę tak jak w podstawce. Sądzę, że lepsze byłoby zbanowanie all amu i hounta. Wtedy WD ma mocną alternatywę w postaci nawałnicy, która jest nadal cold dps a nie jest dotą.
Jakby ode mnie to zależało to bym zbanował all dot skille u wszystkich i te amulety, wtedy może nawet inne klasy by coś ugrały ale wiem, że to nie przejdzie. Można też zbanować all amu+head wd do dotów, który ostro bostuje ten skill lub/i jego pasywkę.
Nawet monk nie przeżyje 2s jak dostanie crit hounta na serenity. Nie chce aby ktoś odebrał to jako atak na WD ale ten skill zabija najszybciej bez specjalnego starania się aby nim trafić a trwa praktycznie bez końca z pasywką. W FFA ten skill jest przegięty bardziej niż serenity monka czy ss dh. Jak amulety mają być banowane to ta dota tez powinna być jakoś ograniczona. W innym wypadku wygra na 100% WD mogę się założyć.
Bez ograniczenia hounta to jak dla mnie all amu powinny być zbanowane z wyjątkiem tego z absem cold.
Na końcu prośba, nie da się tego turnieju o 1 tydzień do przodu przełożyć na następny weekend (02/03-08)? Chętnie bym zagrał ale w tym terminie na wakacje jadę i wrócę dopiero pod koniec miesiąca.