Ja za-bardzo nie jestem w temacie odnosnie formy, w jaki sposob dogadujemy sie z zasadami:
a> Wybrany zostaje zespol ktory odp za to
b> Ogulna opinia graczy
c> Czy moze cos na zasadzie glosowania
Moze fajnie by bylo gdyby byly odzdzielne tematy odnosnie najwazniejszych rzeczy jakimi sa CD, % zywioly, Itemy, system walki <jak walka powinna wygladac, co wykluczone jest w walce: czyli co akceptujemy a co nie>. Kazdy w oddzielnym temacie wyrazil by swoja opinie, oczywiscie oparta na odp argumentach: co, jak i dlaczego - biorac pod uwage kazda klase o ile to mozwlie. Oczywiscie najwazniejsza rzecz jest taka: Kazdy gracz niech patrzy obiektywnie na cala gre a nie jedynie z perspektywy swojej postaci. Zasady maja byc wspolne, by wspolzawodnictwo opieralo sie na skillu, dobrej zabawie i pomaganiu sobie wzajemnie, a nie na zasadzie slepego wygrywania mojej klasy ktora jest naj - a reszta jest do kosza - niech to bedzie wspolne dzielo wszystkich graczy zainteresowanych pvp. Cynikow, debili, cwiercinteligentow - banowac !!! Szkoda czasu na rozpisywanie sie w pierdolach i tlumaczeniu komus zasad logicznych podanych czarno na bialym - nie ma sensu.