• November 16, 2024, 02:49:46 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 [2] 3

Author Topic: Bashiok o zmianach w poziomie trudności Inferno  (Read 22802 times)

NUBNEC

• Honorary Member
  • Lucion
  • **
  • NUBNEC
    • View Profile
Re: Bashiok o zmianach w poziomie trudności Inferno
« Reply #15 on: April 01, 2012, 08:19:03 am »

aha - no bo ja licze na 1/4 co najwyzej;]

:o
pKu

torgoch

• Rakanoth
  • **
  • ME KOREAZZANGBABA ZZANG!!!!!! ME WHIRL!!!!
    • View Profile
« Reply #16 on: April 01, 2012, 17:09:44 pm »

. Szalone osoby, które grają non-stop dotrą do Aktu I i napotkają na swej drodze wyzwanie, jednak miesiąc później będą mieli nad czym popracować (Akty II, III i IV).
miesiac wtf? czt tam sie jednego zwyklego moba bije tyle co Nefa w cata? O_o
a tak wogoole to cale szczescie ze sie w pore opamietali,bo plaski content w end game to bylby strzal w stope

mikechdx

• Kabraxis
  • **
    • View Profile
« Reply #17 on: April 01, 2012, 20:47:52 pm »

nooo 4.0 bylo wyje... 4.2 to jest taka lipa ze odechcialo mi sie grac

Damx

• Spamer
  • Lucion
  • *
    • View Profile
« Reply #18 on: April 01, 2012, 20:57:12 pm »

jezeli bedzie bardzo duzy diff lev, to tylko wskazowka dla ludzi zeby od poczatku zaczeli grac dobra, zgrana druzyna z dobrymi dd tankiem i debufferem.. dla 4 graczy, najlepszym setupem pewnie bedzie 2x soso, monk, barb = win

torgoch

• Rakanoth
  • **
    • View Profile
« Reply #19 on: April 01, 2012, 21:43:47 pm »

Damx wszystko zalezy jakiego bedziesz mial farta w czasie dochodzenia do inferno. jak sie urodziles w w czepku,niedziele i jeszcze srak cie optakal to wylapiesz takie itemy ,ze z marszu wjedziesz na inferno i bedziesz je solowal

Damx

• Spamer
  • Lucion
  • *
    • View Profile
« Reply #20 on: April 01, 2012, 21:49:07 pm »

watpie, zeby zapowiadajac wlasnie inferno jako niezrownany poziom tylko dla kozakow bedize mozna go solowac .. a przynajmniej pewnie nie bedzie sie to oplacac ..

itemy itemami, i tak pewnie najlepsze beda wypadaly wlasnie na inferno, jezeli chodzi o weapon, bo inaczej nie bedzie to mialo najmniejszego sensu .. w aktach poprzedzajacyc inferno pewnie beda wypadaly duperele typu dobre ringi/amu - jakies runy cokolwiek - tak imo

torgoch

• Rakanoth
  • **
    • View Profile
« Reply #21 on: April 01, 2012, 21:51:00 pm »

bylo w blue postach ze idzie solowac inferno bez sraczki. nie chce  mi sie szukac linka

mikechdx

• Kabraxis
  • **
    • View Profile
« Reply #22 on: April 02, 2012, 10:45:36 am »

bylo w blue postach ze idzie solowac inferno bez sraczki. nie chce  mi sie szukac linka
jezeli inferno jest na singlu to przemawia samo przez sie

Mantas

• Kabraxis
  • **
  • ghost in the shell
    • View Profile
« Reply #23 on: April 02, 2012, 11:12:07 am »

.. w aktach poprzedzajacyc inferno pewnie beda wypadaly duperele typu dobre ringi/amu - jakies runy cokolwiek - tak imo
Runy nie będą wypadać. Dostajesz je co kilka leveli tak jak skille.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion.
I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate.
All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.

idid

• Honorary Member
  • Cydaea
  • **
    • View Profile
« Reply #24 on: April 02, 2012, 11:24:07 am »

Dla mnie wyglada to dosc ciekawie. Zobaczymy na ile prawdziwe to bedzie po premierze, bo watpie zeby ostatnie akty inferno byly dla elit.

Bednarz

• Iskatu
  • **
  • PeTnash i RYPY
    • View Profile
« Reply #25 on: April 02, 2012, 11:29:06 am »

Dla mnie wyglada to dosc ciekawie. Zobaczymy na ile prawdziwe to bedzie po premierze, bo watpie zeby ostatnie akty inferno byly dla elit.

bedzie pewnie jak z djabulu po resecie na hellu
AFK TEAM

mikechdx

• Kabraxis
  • **
    • View Profile
« Reply #26 on: April 02, 2012, 12:19:28 pm »

z biegiem czasu napewno gra bedzie sie stawac bardzie casualowa tak samo jak wow

Damx

• Spamer
  • Lucion
  • *
    • View Profile
« Reply #27 on: April 02, 2012, 12:42:06 pm »

przeczytajcie jeszcze raz moj post

Pat

• Rakanoth
  • **
  • Stay hungry, stay foolish| nC & HW
    • View Profile
« Reply #28 on: April 05, 2012, 19:17:14 pm »

Kolejne wieści od Bashioka
Bashiok

Community Manager

W temacie: Who Likes The New Progressive Inferno? (p2..)

Właśnie napisałem mającą trzy strony odpowiedź, a forum zgubiło ją, kiedy kliknąłem "Podgląd" ... *płaczę*

Oto w skrócie co chciałem powiedzieć:

Przeczytajcie mój poprzedni post. Wygląda na to, że wiele osób go przeoczyło.

Jestem szczęśliwy, że większości z was podoba się ta zmiana i jestem przekonany, że pokochacie grę.
Nieliczni, którym zmiana ta się nie podoba, również pokochają grę, bo nie mają racji. ;)
Pule przedmiotów nie są ograniczane przez Akty, Bossów, ani nic takiego. Mimo, że masz większą szansę na pozyskanie lepszych przedmiotów w IV Akcie na Inferno, równie dobrze te same itemy mogą się trafić w Akcie I lub nawet na poziomie Piekło.
W naszej filozofii związanej z otrzymywaniem przedmiotów możesz zniszczyć urnę i znaleźć w niej najlepszy przedmiot w grze - wszystko to kwestia szansy. Robienie trudniejszych miejsc i walka z bardziej wymagającymi przeciwnikami nie zawsze będzie najbardziej efektywną drogą do zdobycia lepszych itemów.
Poprzednio na Inferno wszyscy przeciwnicy mieli 61 poziom, a teraz mają oni 61 w Akcie I i stopniowo zwiększa się on do 65 (?) w Akcie IV. Zwiększyliśmy jedynie poziom trudności.
Jestem świadomy tego, że w firmie są zakłady co do tego, ile miesięcy zajmie komuś przejście Inferno.
Stały 61 poziom przeciwników na Inferno był niezbyt wymagający, a jak już go przeszedłeś, to nie miałeś powodu do dalszej gry, ani miejsca do rozwoju. Było to nudne.
Nuda nie zawsze wywoływana jest przez powtarzanie contentu, jej źródłem jest raczej brak możliwości progresji.
Mając stopniowe zwiększenie poziomu trudności na Inferno, możemy zachęcać graczy do progresowania bez stawiania przed nimi muru nie do przejścia w postaci zbyt wysokiego poziomu trudności.
Wydaje mi się, że to tyle. Tak czy inaczej, tak jak już pisałem, wiem, że większość z was jest podekscytowana grą, zmianą której dokonaliśmy oraz chęcią przechodzenia Inferno. Nie czujcie się źle, kiedy będziecie musieli powrócić jednak do Piekła. :)
Pomijając oczywiste, dobre zmiany, cieszy mnie bardzo, że zostali przy możliwości zdobycia najlepszego przedmiotu w grze typowo random/dzięki szczęściu, nawet z urny, czy na niższym poziomie niż inferno.
Former Euro-PvP.net moderator & Euro-PvP.org founder/admin
                                          &

budda-

• D3CL Operator
  • Ghom
    • View Profile
« Reply #29 on: April 05, 2012, 19:58:45 pm »

przerabialem to wczoraj opcja z mobami na 65 lvlu cud miod i orzeszki , ale fakt ze best itemy wypadna na hellu troszke zbija inferno na dalszy poziom, ofc szansa bedzie wieksza itp itd, ale z punktu widzenia matematyki moze wyjsc ze jednak bedzie sie oplacalo tluc szybciej hell niz meczyc sie na inferno
Pages: 1 [2] 3

BlackRain , 2006 by Crip
Diablo 3 PvP, Diablo 3 PvP

Page created in 0.218 seconds with 18 queries.