nie cisne torga, tylko mowie co juz jest na rynku - ale skad mozesz to wiedziec jak nie grasz i nie masz o tym pojecia ? moim glownym tematem tutaj jest uwidocznienie aspektu takiego, ze botowanie w d3 juz nabiera ostra sile .. jezeli ktos jest w stanie wystawic 500mil golda, to albo krecil walek z ah albo botuje .. jedno jest w sumie mitem legenda, a drugie normalnym faktem .. zniszczenie ekonomi w grze w ktorej jeszcze nie ma pvp jest dla mnie czystym gownem i bede to jechal, pod kazdym wzgledem .. bo nawet z wzcesnej gry ci wszyscy athene czy inni ktorzy jechali na bugach ze skrzynkami, goblinami i innymi tematami ktorych nie chce tutaj rozwijac, bo moge kogos zniesmaczyc nie mozna porownywac do goscia ktory odpala 10 botow i pozniej z tego ciagnie 5tys zl .. to jest chore i jak juz badz nie zagladam nikomu w portfel i zazdrosc mnie nie zjada - to niszczenie gry w ktora gram jest dla mnie niedopuszczalne .. T_T
a jak juz modyfikujesz posty - to sory ale nie raz widzialem ubranego twojego monka w full mf na 4a inf, jak to sie nazywa ? =)) jak chcesz to sie zapieraj, mnie to nie boli