system ELO jest ok wedlug mnie. jak napisalem w newsie - kluczowe jest, czy bedzie random arena. wolalbym pograc tez pvp z kumplami a nie tylko z jakims losowym gosciem. kwestia balansu to najwazniejszy motyw. robiac oficjalny matchmaking biora na siebie odpowiedzialnosc, by walki miedzyklasowe byly wyrownane. wierzycie w to? ja nie...
ja sie zastanawiam, czemu blizz w kazdym poscie o pvp pisze, ze pvp jest "fun". oni chyba nie grali waznych meczy, ktore nie byly fun, tylko ostra bezwzgledna campa lub wymiana ciosow z dodatkiem bluzgow i afer.
tu nie chodzi o amazonke, ale o pvp w ogole. boje sie, ze zafunduja nam free duels jako nawalanke z podobnym przeciwnikiem. bedzie taki fun, ze hej no nic. pozyjemy, zobaczymy na d3cl mial byc system elo, ale przeciwnika wybierasz sam. jesli jestes w jakiejs granicy punktowej to nie mozesz odmowic walki. w pozostalych przypadkach mozesz. jesli bedac 1 w rankingu wyzywa cie ktos z 100000 pozycji - mozesz go olac bo on moze zyskac duzo. ty mozesz tylko stracic.
tylko ostra bezwzgledna campa lub wymiana ciosow z dodatkiem bluzgow i afer.