Ładnie.. ale wiesz, zanim dajesz wyzwanie, to napisz do graczy w grze ;] To jest to o czym szybciej mówiłem. Dawajcie wyzwania sobie dopiero gdy ugadasz się na grę z gościem. Jaki sens jest dać wyzwanie osobie która nie jest online, nie odpisuje itp.? Ja sam nie mam walk od 3 dni nie rozegranych, jednak uważam że czasami przesadzacie, dzisiaj był 4 dzien pewnego wyzwania mi rzuconego. Sam nie będę się logował w tedy "gdy gościowi się to podoba, bo to on mnie wyzwał", a że dali mi wyzwanie gdy mnie nie było, to już nie moja wina.. Zdaje sobie sprawe z regulaminu - "nie pasuje, to nie zapisuj się", jednak bądźmy poważni.. loguje się wczoraj - widze wyzwania od 2-3 dni i wiadomość "22-02 GMT+1" no sorry.. ale ja muszę być o tej godzinie albo dostane walkower? Coś tu nie halo..
To może rzucę wyzwanie i napisze "02-04 night CET" i jak gościa 3-5 dni nie będzie to chce walkower! -,-
Sędziowie pomogą tobie w przypadku gdy gościu faktycznie nie chce grać, ale jeżeli ktoś np. dostał wyzwanie będąc offline i potem są problemy bo sie nie można "zgrać" to dla mnie tu coś jest nie tak..