Quote from: Damx on March 06, 2013, 11:27:39 am nie mozesz kupic zwyklej anteny, zamontowac i ogladac sobie podstawowe programy w darmowej tv cyfrowej ?!Skoro wystarcza Ci "dlaczego ja", "zdrady", "kocham.enter", "gwiazdy zapierdalają na wrotkach" i inne tego typu badziewia, to nie wypowiadaj się w tej dyskusji.
nie mozesz kupic zwyklej anteny, zamontowac i ogladac sobie podstawowe programy w darmowej tv cyfrowej ?!
Quote from: DaBlack on March 06, 2013, 11:34:01 am Quote from: Damx on March 06, 2013, 11:27:39 am nie mozesz kupic zwyklej anteny, zamontowac i ogladac sobie podstawowe programy w darmowej tv cyfrowej ?!Skoro wystarcza Ci "dlaczego ja", "zdrady", "kocham.enter", "gwiazdy zapierdalają na wrotkach" i inne tego typu badziewia, to nie wypowiadaj się w tej dyskusji.tja wlasnie wymieniles 4 najgorsze tytuly w stacjach ktore sa tam dostepne - czyli to co 90% spoleczenstwa oglada O_o zadalem proste pytanie, a ty jak zawsze musisz napisac cos glupiego
dawno jestem
Quote from: Mr.Mag on March 07, 2013, 18:41:30 pm dawno jestem hmm! na spolke z dabim ofc!