"Testujemy puki co walkę Wd vs Monk na Ptr z Draco i po banach dotow , soja ,ele do 20% oraz cdr w itach i amu ,klejnotow legendarnych , dalej monk ma ogromna przewagę nad szamanem jak było to w podstawce , tylko ze teraz większą, najprawdopodobniej zasady będę robione pod każda klasę bo ban ogólnych zasad nic nie da a na
ptr mają jeszcze zbuffowac monka i Dh"
Sorry, ze moze tak wejde w slowo - Ale wydaje mi sie, ze do konca owe spraingi nie sa wpolmierne. Mam na mysli poziom ogarniecia samego gracza. Ile godzin przewalil Draco na monku i mozna powiedziec, ze monka ma od podszewki poznanego. Z calym szacunkiem Arcon. Ja osobiscie uwazam, ze pds i tak bedzie CD i %zywioly - To sa elementy nowe, ktorych poprzednio nie bylo. Kiedy ich nie bylo pvp jakos tam szlo. Dzis w zasadzie bicie mobow w glownej mierze opiera sie na % zyw a troszke mniej na CD. Wyjatkiem jest monk pod zbieranie z lapka. Moze sie myle, moze wszyscy maja inne zdanie na ten temat - ale wydaje mi sie ze nie myle sie z tym CD i % zyw. Uciac to poprostu - pds arguemntem jest to: Ile powinna miec resow postac by wytrzymac - 2/3 hity przy max progu np % obreaz fizycznych otrzymanych od przeciwnika? Ktos moze mi odp mniej wiecej ile winno byc resow, armora, hp ? Ja barab <ile mam miec res, armora, hp> wy wytrzymac 2/3 uderzenia od np dobrego wizza przy <max % od zimna, albo ogien, albo kij wie co> Toz to nie obcinajac % jest niemozliwoscia wytrzymac 2 hity - ba po 1 mozna pasc jak mucha.