Chodzi o to, że byl czas kiedy Raptor wypial sie na Diablo i portal. Wpadal czasem na forum podebatowac jaki to WoW nie jest zajefajowski, a Diablo skrajnie gowniane. W tamtym czasie ja, siemior, sieriej, vaust dostalismy redaktorow, i jako taka wladze na forum. Potem Siemior wykazal sie inwencja i zabral sie za odswiezanie strony. Ja jako redaktor (Vst, Sierg tez) pomagalismy mu posprzatac ten bajzel, powrzucalismy nowe taktyki. Sierg ogarnal jakiegos grafika. Generalnie portal troche sie ruszyl z zastoju. Cos tam probowalismy z tym zrobic pod patronatem Meto. Nie udalo sie dokonczyc bo Sierg sie lekko wypalil i zniknal. Przyszedl banwave i inne takie. Raptora nie bylo caly ten czas i mial wszystko w dupie. Dlatego za tamten okres go nie lubie. Nie wiem czy wiesz, ale z niego byl taki admin, ze np zbanowal kakasza za to, ze ten znal dupe metode. Gdzies tam natomiast pojawila sie informacja o premierze D3. I nagle Raptor wrocil, wielce zaczal sie udzielac itd. Dlatego uwazam, ze ma / mial nieczyste intencje i wyczul jakas okazje, wracajac jak gdyby nidy nic do adminowania portalu, ktory przez dluzszy czas zyl tylko dzieki naszej czworce.
@Mag. Nie mam pojecia, teraz to serwis Raptora, ja udzielam sie bardzo sporadycznie.