• November 22, 2024, 06:19:43 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 48

Author Topic: Piłka Nożna  (Read 271158 times)

NUBNEC

• Honorary Member
  • Lucion
  • **
  • NUBNEC
    • View Profile
Re: Piłka Nożna
« Reply #450 on: April 26, 2012, 13:49:31 pm »

no wlasnie nie bedzie ^
oba zespoly przynajmniej zagraja ofensywny futbol
i co z tego ze jose nie wroci do chealsy ? jemu w realu jest dobrze imo
zreszta jak abramowicz da mu wypasiony kontrakt to wroci

:o
pKu

idid

• Moderator
  • Cydaea
    • View Profile
« Reply #451 on: April 26, 2012, 15:43:05 pm »

eee sch*jaly final przez te polfinaly bedzie...ewidentnie oba hiszpanskie zespoly dostaly zadyszki....przez co mourinho nie wroci do chelsea...sad but true

Nie wiem czemu mialby wrocic do Chelsea. Swoja droga Di Mateo zasluguje na szanse jak dla mnie.

Mantas

• Kabraxis
  • **
  • ghost in the shell
    • View Profile
« Reply #452 on: April 26, 2012, 18:37:08 pm »

tak taktyka, wyobraz sobie, ze masz ~trzy opcje, 1000 ludzi i jaka jest szansa, ze wszyscy strzela w prawy rog? a jaka, ze w lewy, a jaka, ze na przemian? myslisz, ze oni kalkuluja, po 120 minutach biegania? :D
Myślę, że w ogóle nie kalkulują tylko dostają wytyczne, które są pewnie ustalone zanim w ogóle dojdzie do karnych. Tak samo jak kiedyś wywiadu słuchałem z Dudkiem, to opowiadał, że właśnie niektórzy bramkarze wybierają sobie 1 róg w który się będą rzucać. Zwróć czasem uwagę przy karnych, że bramkarz czasem robi totalnego szczupola w przeciwnym kierunku (pomijając jakąś zmyłkę samego piłkarza, który wykonuje ofc).
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion.
I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate.
All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.

NUBNEC

• Honorary Member
  • Lucion
  • **
  • NUBNEC
    • View Profile
« Reply #453 on: April 27, 2012, 11:22:11 am »

nie wiem jak u was ale skonczyla sie wedlug wielu osob i imo too pewna epoka w barcelonie.
Pepe imo pojdzie do chealsy albo gdzies indziej do anglii(imo chealsy) i bedzie stwarzal inny swiat na wyspach. DO barcy imo trafil koles z bilbao bo ma swietny sezon - chociaz kto wie. Napewno dominacja w gran derbi chyba juz nie bedzie taka sama cos czuje ale czxas pokaze przeciez - inny styl nie znaczy gorszy

pKu

RoGH

• Gotrek Gurnisson
  • D3CL Administrator
  • Lucion
  • nC
    • View Profile
« Reply #454 on: April 27, 2012, 11:27:41 am »

Nie sadze, zeby styl sie jakos przesadnie zmienil, nie po to cala la Masia katuje go od lat, zeby teraz od tego odchodzic. Takze tez nie jestem przekonany, zeby zastapil go trener Bilbao, raczej bym obstawial kogos, kto byl zwiazany z Barca.

To podobna zmiana jak odejscie Rijkarda - cos sie wypalilo, potrzebne sa zmiany ( moze np. odejscie Pique, ktos na miejsce Abidala, moze pozbycie sie np. Pedro i kontuzjowanego Villi ), ale tym razem nie trzeba budowac nowej druzyny bez glownej gwiazdy ( wtedy Ronaldinho ), to wszystko jest. Potrzebny jest nowy trener, ktory bedzie potrafil obudzic w zawodnikach glod zwyciestwa, przesunie kilka klockow, ale konstrukcje zostawi niezmieniona.

idid

• Moderator
  • Cydaea
    • View Profile
« Reply #455 on: April 27, 2012, 12:01:49 pm »

Bielsa to inteligentny facet. Smiech wzbudzila we mnie ewentualna kandydatura Blanca. Nie wiem czym na to zasluzyl, chociaz w Barcy nie ma silnych charakterow do teperowania, aby tyle.

Hamer

• D3CL Operator
  • Rakanoth
  • GoTH
    • View Profile
« Reply #456 on: April 27, 2012, 12:56:25 pm »

wg mnie duze szanse na zostanie nowym trenerem ma Luis Enrique. Moze nie do konca sprawdzil sie w Romie, ale probowal zastosowac tam styl Barcy, byl juz trenerem Barcy B. Jak dla mnie to potencjalnie naturalna kandydatura jesli wladze chca niewiele zmieniac po odejsciu Guardioli

co do transferow, Jordi Alba na lewa obrone moglby przyjsc. Pedro i Villi bym nie skreslal, ten pierwszy nawet jak jest niewidoczny to czesto strzela gole, a Villa kiedy gral byl strasznie przydatny; wedlug mnie przydalby sie jakis zawodnik z dobrym uderzeniem z dystansu, ktory nie bedzie sie bal uderzac w takich meczach jak z Chelsea

RoGH

• Gotrek Gurnisson
  • D3CL Administrator
  • Lucion
  • nC
    • View Profile
« Reply #457 on: April 27, 2012, 13:06:07 pm »

A dla mnie Pedro to w tym sezonie porazka jezeli chodzi o poziom, ktorego powinno sie oczekiwac od zawodnikow Barcy, a Villa zawsze spoko, ale forme zgubil jeszcze przed kontuzja, zostawic go mozna, ale dlugo bedzie dochodzil do formy, o ile w ogole, bo nie jest przeciez mlody, dlatego tak czy siak kogos mogacego ich zastapic bym zatrudnil.

idid

• Moderator
  • Cydaea
    • View Profile
« Reply #458 on: April 27, 2012, 13:10:42 pm »

@Hamer - zawodnicy jak Xavi, Iniesta, Messi czy nawet czesto odwiedzajacy pole karne Alves potrafia uderzyc, problem w tym ze nie robia tego za czesto.

bedens

• Iskatu
  • **
    • View Profile
« Reply #459 on: April 27, 2012, 14:08:12 pm »

Jose Maria Bakero na trener Barcy !

idid

• Moderator
  • Cydaea
    • View Profile
« Reply #460 on: April 27, 2012, 14:34:20 pm »

Tito Vilanova trenerem.

Hamer

• D3CL Operator
  • Rakanoth
  • GoTH
    • View Profile
« Reply #461 on: April 27, 2012, 14:40:33 pm »

tez czytalem, jak dla mnie mimo wszystko spore zaskoczenie, zwlaszcza, ze mial swoje rozne problemy zdrowotne

idid

• Moderator
  • Cydaea
    • View Profile
« Reply #462 on: April 27, 2012, 14:53:15 pm »

Pomimo tego od 5 lat zwiazany z Barcelona w roli trenera mlodziezy / drugiego trenera. Calkiem fajnie pomyslane. Zobaczymy na ile jest zdolnym taktykiem.

NUBNEC

• Honorary Member
  • Lucion
  • **
  • NUBNEC
    • View Profile
« Reply #463 on: April 28, 2012, 09:53:42 am »

czemu blanc? bo oni chca kogos zwiazanego z barca - jak pepe ^
czyli  blanc z racji bycia ex zawodnikiem pasuje ^
a bielsa ma super sezon wiec why not^

pKu

idid

• Moderator
  • Cydaea
    • View Profile
« Reply #464 on: April 28, 2012, 11:45:45 am »

Vilanova, to juz pewne.
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 48

BlackRain , 2006 by Crip
Diablo 3 PvP, Diablo 3 PvP

Page created in 0.123 seconds with 17 queries.