Ale nowe raidy sa ciężkie, a ostatni boss z DS na HCku to zrobilo kilka gildii na moim kilkudziesięcio tysięcznym serwerze..
Ostatni boss DS na HC to bajka dla dzieci, 5latek z klapkami na oczach to ogarnie, Spine byl "trudny" i to nie byl trudny tylko za mocno stuningowany w cyferkach. To pierwszy patch, w ktorym prawie wszystkie "znane" gildie na BLU maja juz 8/8, draaaaamat. Jaram sie MOP, oby poczatek tej gry by tak samo zajebisty jak Cata i 3 pierwsze instancje, bo one byly mega, az mi sie przypomniał poziom z TBC, bo tego wolkowego gówna nie można przeżyc xd
Flig jak mogl Ci podobac TOC xD, to byla poki co najwieksza pomylka blizza.
Święte słowa. Miałem identycznie. Na szczęście od ponad roku skończyłem z tym nałogiem. Niestety straciłem, też mnóstwo kasy |+/- 10k. Jedni zarobili, inni stracili.
Obecnie najgorzej żałuje wydatku na jedną kartę. Chociaż wtedy byłem bardzo zmotywowany by ją mieć i cieszyłem się nią kilka lat. Poniżej o co mi chodzi.
Czesc Sonne, co tam w method?;] calkiem dobrze Cie kojarze xd, z tego co pamietam to byles jedna z tych osob, ktore powiekszaly moj portfel, grales ENH shamkiem?;]
Kogo obchodzi pve? to jakby w diablo cieszyc sie z robienia baalrunow.
WRONG. WoW jest od PVE, do teraz jak słysze okreslenie baalrun, az mnie skreca, a w WoWie areny są dodatkiem do pve i moim zdaniem ciekawsze niz PVP (tak grałem to i to)