Nie wiem czy jestes z jakiejs konkurencyjnej dla blizzarda firmy, ale Twoje dziamganie staje sie powoli irytujace. Z gameplaya wysnuwasz wnioski, ze gra, ktora nie miala jeszcze swojej premiery, zdetronizowala Diablo 3? Wiem, ze to stary tekst, ale skontaktuj mnie ze swoim dilerem, bo nie wiem jak mozna postrzegac rzeczywistosc w taki sposob.
Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to jest już w większym stopniu kwestia gustu, wobec czego nie mam zamiaru używać w tym wypadku mocnych słów, oglądałem kiedyś gameplay Lineage Eternal, teraz obejrzałem ponownie dla odświeżenia pamięci - lol, dla mnie w żadnym stopniu nie przypomina to Diablo 2, a już na pewno nie bardziej niż Diablo 3.
Interesująca gra, ale po pierwsze to nadal MMORPG, a po drugie, nie jest dla mnie interesująca dlatego, że ma coś wspólnego z Diablo 2, bo to prędzej wygląda jak MMO w świecie Elder Scrolls. Diablo 3 jest dla mnie bardziej płynne w walce i ciekawsze dla oka ( chociaż oczywiście masowe bitwy w LE wyglądają okazale ), klimatycznie też zdecydowanie bardziej przypada mi do gustu, oczywiście na podstawie gameplaya, natomiast w LE ciekawi mnie nowy system używania niektórych skilli, rysując je na mapie, to może być fajne, bo jest to coś nowego.