Champeone. Jedna rzecz pociesza w tym 'gównie', generalnie dostaje podobne miazgi od monków/wd jak Kongor.
Mój sprzęt jest wart góra 500 zł a jego pewnie z 50,000 zł
Jak napisałem w poście u Ajantisa na yt, gra nie ma 'finalnej formy' dla postaci, wszystko zależne jest od procencików i munchkinostwa... generalnie im masz większy portfel tym więcej procencików zbierzesz ;/
Przepraszam panowie ale wydaje mi się, że ten zbliżający się patch to kolejne mydło w oczy.
- Poprawki do MP? Fajnie, że spędziłem tyle godzin wbijając 100 poziom skoro teraz zrobiłbym to 5x szybciej.
- Nowe itemy do craftowania bound on acc? Plz. gorsza i łatwiejsza w wykonaniu dla blizza wersja uberów.
- Nowy poziom gemów? Fajnie teraz wystarczy tylko 1100 kliknięć i 53min stania przy crafterze. Aż się prosi o bota.
- Nowy content to generalnie grafika dla Demonicznej Esencji która wygląda jak wiadro enchantreski oraz wstawiony do karczmy typ, któremu nawet nie zrobili avataru... Nic tego nie tłumaczy.
Wiem, że nie od razu Rzym zbudowano... Tam chociaż było 7 wzgórz, tutaj na razie są same doły które blizz sam kopie nazywając je 'jakością blizzarda'.
Jestem po prostu zniechęcony i zniesmaczony, brakuje mi już powoli motywacji do czegokolwiek związanego z tą grą ;/