Naprawdę rozwinięciem SoGT to Slayers of Great Trinity? :O nie miałem pojęcia! Kto to trinity? Ta z matrixa?:p poważnie pytam i pozdrawiam
Grał w waszym klanie kiedyś gość o ksywce Pogo ? pamiętam, że grał amką, chłopak z Legionowa (pod Warszawą)
Quote from: Maruader-GoTH- on April 27, 2012, 00:13:45 am Naprawdę rozwinięciem SoGT to Slayers of Great Trinity? :O nie miałem pojęcia! Kto to trinity? Ta z matrixa?:p poważnie pytam i pozdrawiamTak . Slayers of Great Trinity (Pogromcy Wielkiej Trójcy). Nazwa dotyczyła trzech demonów / boosów głównych z d2 - Diablo, Mefisto, Ball.Quote from: Lebcio on April 29, 2012, 22:12:46 pm Grał w waszym klanie kiedyś gość o ksywce Pogo ? pamiętam, że grał amką, chłopak z Legionowa (pod Warszawą)Raczej nie było nigdy osoby o tej ksywie.
ja tak nie chce się chwalić, ale objeżdzam każdego swoim Golfem II z silnikiem 5,0 Bi-Turbo na wysmażony olej po frytkach z Macdonaldu.
z tego co kojarze, to SoGT nie bylo na 1.09 (przynajmniej nie w PvP), a na 1.10+ tez chyba jakos pozniej zaczeli (PCL #3?, chyba ladder)z warszawy to pewnie co drugi jest ;d