beja z idioty co mysli ze jakies pionki rozjebaly cbn sami bez pomocy public dupe method z blizzhackers
Quote from: Rad on July 28, 2014, 14:41:51 pm Quote from: Cash on July 28, 2014, 13:44:58 pm Pudło gramy dalej ;-)Ene dułe rabe chińczyk połknął żabe a żaba chińczykA co z tego wynika ;-)Żadne pudło pacanie, zostałeś przejrzany i nagle dotarło do mnie skąd ja kojarze ten plebejski styl pisania i te wszystkie emotki typu: ;-)Przejrzeć to Ty możesz się w lusterku ;-)Jestem crit[koa] ok niech tak wiec będzie usmieszekA rad zostanie dalej gnidi dworsko co skacze po klanach w celach zarobkowych dla siebie i jego kolegów.
Quote from: Cash on July 28, 2014, 13:44:58 pm Pudło gramy dalej ;-)Ene dułe rabe chińczyk połknął żabe a żaba chińczykA co z tego wynika ;-)Żadne pudło pacanie, zostałeś przejrzany i nagle dotarło do mnie skąd ja kojarze ten plebejski styl pisania i te wszystkie emotki typu: ;-)
Pudło gramy dalej ;-)Ene dułe rabe chińczyk połknął żabe a żaba chińczykA co z tego wynika ;-)
Quote from: Bibuk on July 28, 2014, 22:34:05 pm beja z idioty co mysli ze jakies pionki rozjebaly cbn sami bez pomocy public dupe method z blizzhackersNa cbn co druga osoba dupuje bo opisali dekle na jakimś forumo ;-( zjebali troche bo jeszcze można było kokosy zbić smutekPłacz razem ze mną nad tą trumną , to nie wstyd jak mężczyzna płaczeDiablo 2 lipiec 2014 to był cios prosto w serce cbn się już nie podniesie .
Postuję w tym legendarnym topicu
Quote from: Lolet on July 28, 2014, 21:47:31 pm Postuję w tym legendarnym topicuWitam z rana! :~ )
Quote from: Machelan on July 30, 2014, 01:46:55 am Quote from: Lolet on July 28, 2014, 21:47:31 pm Postuję w tym legendarnym topicuWitam z rana! :~ )lol machelan ze slu? ^^
Quote from: Machelan on July 30, 2014, 01:46:55 am Quote from: Lolet on July 28, 2014, 21:47:31 pm Postuję w tym legendarnym topicuWitam z rana! :~ )Witam machelana , reszty nie znam ;-)
lol machelan ze slu? ^^
To ten legendarny Foch ? jak tak to szacun
Machelan grasz w d3? ;] co tam słychać