Wizza widziałem jest taki.Co do ss (smoke screen) - ZelgoAZM miał to samo cały czas i jakoś mu nie wychodziło.Miał hełm i starą natalię i co - Forti może potwierdzić. Tym trzeba umieć grać.
Quote from: KatMPB on July 28, 2014, 16:02:40 pm Wizza widziałem jest taki.Co do ss (smoke screen) - ZelgoAZM miał to samo cały czas i jakoś mu nie wychodziło.Miał hełm i starą natalię i co - Forti może potwierdzić. Tym trzeba umieć grać.Zelga po prostu nie jest lamerem i nie stoi w rogu obstawiony trapami naciskając klawisz "1" aż klawiatura się zepsuje.. ;] Gdzie tu skill? w cs'a też kampi z awp w rogu mapy?Zgadzam się z arconem co do banu wyżej wymienionych przedmiotów oraz skilli.
Quote from: Forti on July 28, 2014, 16:30:39 pm Quote from: KatMPB on July 28, 2014, 16:02:40 pm Wizza widziałem jest taki.Co do ss (smoke screen) - ZelgoAZM miał to samo cały czas i jakoś mu nie wychodziło.Miał hełm i starą natalię i co - Forti może potwierdzić. Tym trzeba umieć grać.Zelga po prostu nie jest lamerem i nie stoi w rogu obstawiony trapami naciskając klawisz "1" aż klawiatura się zepsuje.. ;] Gdzie tu skill? w cs'a też kampi z awp w rogu mapy?Zgadzam się z arconem co do banu wyżej wymienionych przedmiotów oraz skilli.Forti przecież tak robi top świat
https://www.youtube.com/watch?v=6W5pq4bIzIw