Czekam z ciekawością na tą walkę
Wiadomo, że to jest show, które z MMA mało ma wspólnego i chociaż trochę mi się nie podoba to, że robią taką gwiazdę walk z Pudziana podczas gdy obok mamy świetnych profesjonalnych zawodników, to jest to pewnego rodzaju show na które jestem w stanie się zgodzić. Ot, taka lekka rozrywka pomiędzy poważnym pojedynkiem, a drugim poważnym pojedynkiem.
Najmana mi trochę żal. Znaczy, chłopa nie znam i ani mnie wkurza, ani mnie nie wkurza, ot, jest. Ale prawda jest taka - wszyscy się tak z niego śmieją, jak to przegrywa jedną walkę za drugą, ale każdy trzeźwo patrzący wie, że Saleta dostawał bęcki niezłe na początku pierwszej walki, na początku drugiej zaczynało się podobnie tylko Najman sobie uszkodził nogę. Hehehe, hahaha, bardzo śmieszne, możemy się z niego ponabijać, ale de facto gdyby nie to to mogłoby się skończyć różnie.
Wystarczy spojrzeć na jego osiągnięcia i widać, że bić on się umie, a przynajmniej umiał, wiadomo, że z formą bywa różnie. Więc ciekawe co zrobi w tej walce. Byleby się nie dał jak u Pudziana, wystraszyć wielką masą i zacząć uciekać jak panienka. Taka 40 sekundowa walka to nuda. Największym jego atutem będzie kondycja i na to powinien próbować brać Koksa, widać już po Pudzianie jak taka masa nie wydala na ringu. Ofc Koksu też może pracować nad kondycją. Ogólnie, wynik możę być naprawdę różny.