Kurde, swoją drogą ten dział miał zniknąć, Mag się opieprza, pewnie przeniesiony zostanie ten temat do Diablo 3 Ogólne albo coś takiego.
Co do mistrzostw - w zeszłym roku nie odbyły się takowe. Były 3 edycje pod rząd. Wobec czego tradycja i tak upadła.
Poza tym masz na myśli zorganizowanie mp pod koniec maja w Diablo 2 jak rozumiem? Bo przecież w Diablo 3 nie da się tego zorganizować, bo nie będzie pvp po 2 tygodniach od premiery, nie mówiąc już o tym, że trzeba by mieć do tego odpowiednie kompy, a nie jakieś złomy do Diablo 2.
Czarno to widzę, bo myślę, że w tym terminie to albo będzie ciężko odciągnąć kogokolwiek od kompa, bo będzie farmić d3 albo będzie miał sesję/maturę/whatever. Poza tym w Diablo 2 gra naprawdę garstka, mimo, że ostatnio zagrałem parę razy tvt na angrenoscie, to jednak nie wiem czy chciałoby mi się grać jeszcze jakiś turniej tego typu w kafejce, nie mówiąć już o przyjechaniu z drugiej strony Polski.
Natomiast planujemy wstępnie na 4-6 maja jakiś zlot, a właściwie pierwszy oficjalny zlot Diablo 3 Clan League. W warszawie, puby, kluby, pola mokotowskie, sggw, Studenty, Orliki i tak dalej i tak dalej. Jeszcze przed premierą, ale już bardzo blisko, więc towarzystwo już będzie nieźle zakręcone, poza tym z samej Warszawy powinno nas się stawić kilkudziesięciu, a jakby cieszyło się to dużą popularnością, to może i parę osób z innych miast by do nas przyjechało, tak jak w latach minionych.