Siemka, hejka, jol
Quote from: Wild Swine on March 16, 2012, 17:42:17 pm Siemka, hejka, jolA to kto ?
Quote from: Maniek on March 16, 2012, 17:54:02 pm Quote from: Biohazard on March 16, 2012, 17:40:24 pm Fajnie po latach przeczytać że Sisio i Maniek ( z resztą mój ulubieniec) żyją POZDRÓWKI !Marku, nie przesadzaj - dobrze wiedziałeś, że żyję i mam sie dobrze! ;-)Pewnie że wiedziałem co nie szkodzi w żadnym wypadku aby napisać że się cieszę że i TU jesteś
Quote from: Biohazard on March 16, 2012, 17:40:24 pm Fajnie po latach przeczytać że Sisio i Maniek ( z resztą mój ulubieniec) żyją POZDRÓWKI !Marku, nie przesadzaj - dobrze wiedziałeś, że żyję i mam sie dobrze! ;-)
Fajnie po latach przeczytać że Sisio i Maniek ( z resztą mój ulubieniec) żyją POZDRÓWKI !
Nie po prostu dawno mnie nie było i zastanawiałem się kogo jeszcze przyjęli
No mnie tez nie bylo na forach zwiazanych z diablo i samym diablo przez dosc dlugi okres, wiec tez niebardzo wiem, co tu sie dzieje, ale dostalem linka na forum no i spamuje
Quote from: KoM on March 16, 2012, 19:34:57 pm Nie po prostu dawno mnie nie było i zastanawiałem się kogo jeszcze przyjęli nikogorada nie klepnęła przyjęcia więc ....po za tym nadal obowiązuje stara zasada tylko ludzie poznani w realu mogą zostać GoDami
O, Rogal. Skoro juz mowa jsp, to od 3, czy tam 2 lat czekam na unlocka i zdjecie paru warnow, 90% bro! Stawialem topiki, zeby mi sciagneli, ale bez skutku, daloby rade cos.z tym zrobic?