Dziękuję za mimo wszystko nieudaną próbę ataku:) W każdym razie co do sprzętu myślę, iż mam prawo wypisywać/ chwalić się szczególnie, że wszystko jest zarobione na RMAHu (mówie tu o peripherals, o które ludzie często wypytują i musiałbym 24/7 odpowiadać na pytania). Na streamie nie zamierzam zarabiać i był on tylko wystawiony ze względu na kilku znajomych, ale stwierdziłem, że może ktoś będzie miał z polaków ochotę zobaczyć. Co do reszty nie mam zamiaru się wypowiadać bo jest to żałosna prowokacja, którą próbują wywołać przeważnie dzieci/ zazdrośnicy / głupcy (nie ubliżając nikomu). Pozdrawiam i prosiłbym na przyszłość o niepisanie durnych prowokacji:)
zapatrzony w siebie graczu komputerowy - nie chcialem ciebie ani nikogo sprowokowac, bo srsly zeby cie prowokowac musialbys byc jakims dobrym graczem czy reprezentowac cos co by spowodowalo jakakolwiek probe prowokacji - a bicie 100 lev paragona i kupienie czegokolwiek za pieniazki z rmah nie jest jakims zyciowym level upem, bo ja grajac sobie na spokojnie i nieczesto zarobilem z dupy na rmah z 800zl, a jezeli bym sprzedal wszystko po wyjsciu rmah pewnie bym i z 3-4k za to sciagnal - ale zwyczajnie mi na tym nie zalezlo, bo gram sobie dla przyjemnosci kilka godzin dziennie, jak mam czas, tak jak to imo powinno wygladac
to co zostalo odebrane przez ciebie jako prowokacja, to jest po prostu opis zachowania i tego co soba reprezentujesz czy tez chcesz zareprezentowac na sieci, co jest dla mnie zenada i tyle =) po co sie chwalic jakie ktokolwiek ma sluchawaki .. czy ja ja napisze ze mam 30calowe monitory razery nage i podkladke z razera ioraz 50 calowy tv zarobione na sprzedawaniu itemow z l2 to jakos wydluzy mojego e-pen'a ? mam inne priorytety w zyciu, a napisalem posta zeby cie specjalnie nie obrazic, ale ze zle pojales co chcialem przekazac to tlumacze o! pieniadze trzeba szanowac, a zarabianie ich na siedzeniu na dupce i graniu w d3 to jest zenada tez, but hey! zyjemy w takim swiecie, ze malo sie co liczy oprocz dziegow nie ? w kazdym badz razie, powodzenia w dalszym biciu mobow!