Budda ma konkret tego wd
Neme, co do Ghoma to poszedlem na niego solo i faktycznie chlopak umiera, aczkolwiek mam mniejszy dps od Twojego ( 11k z haczkiem, do tego 70k life, 47% blok, 10k def, 1k res i uwaga, 1337 life on hit ;p ) wiec nie jest to takie super szybkie i w ogole wole grac w co-opie, solo mi sie nudzi, ale zbieram teraz golda na bron loh z jakims wykokszonym dpsem, wiec wtedy moze i wiecej solo polatam, jezeli nie bedzie to za dlugo trwalo. No i w sumie spokojnie moge sie pozbyc 10k hp kosztem dpsa, pokrece sie po ah
Co do dh - przez nerfa dmgu u mobow nawet moj glass canon jest w stanie przezyc 1 hita, a mam z 15k hp, resy i armor tez mizerne. Takze bardziej w tym upatrywalbym sens robienia dh z wieksza przezywalnoscia, natomiast jezeli chodzi o nerf samego dh, to ja jakos niespecjalnie to odczuwam, przebudowalem mojego jeszcze przed patchem, w wiekszym stopniu bazujac na crit chance i crit dmg zamiast attack speed, do tego mam luk, wiec mam te niecale 2 ataki na sekunde i do tego dps spadl mi ze 150k przed patchem do 140 k po patchu, a zamiast NT w elemental arrow uzywam rune z light, ktora jezeli chodzi o skutecznosc zadawanych obrazen ma taki sam, jezeli nie lepszy efekt, ale nie ma leczenia, ktore w moim glass canonie mialo sens i tak tylko przy reflect dmg.